MEDIAWATCHERS. "Een kerstprogramma in de zomer opnemen met kerstbomen en een haardvuur... Belachelijk"

ShowbizzIn een nieuwe aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ geven journalist Mark Coenegracht, Desna Lespinoy en Robin Vissenaekens tekst en uitleg. Mark zegt: “Je zag en voelde aan alles dat dit in de zomer opgenomen was, ik snap niet dat er dan kerstbomen bijgesleurd worden, dat is echt onzin”. “Dit is uiteraard een puur financiële beslissing om het in de zomer op te nemen “. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.

1 reactie

  • Jean Petermans

    1 jaar geleden
    Hallo zeg, bij de helft van de wereldbevolking is het nu hartje zomer, hoe bekrompen kan je zijn!?
  1. SOS Piet XL stoomt je vanaf vanavond klaar voor het barbecueseizoen: “Zo maak je perfect gelakte ribbetjes!”

    SOS Piet XL stoomt je vanaf vanavond klaar voor het barbecue­sei­zoen: “Zo maak je perfect gelakte ribbetjes!”

    Vanaf zondag 28 april trekt HLN-chef Piet Huysentruyt op pad door Vlaanderen in een speciaal barbecueseizoen van SOS Piet XL. “Wat hebben we geleerd vandaag", klinkt standaard na zijn tips waarmee hij ieders kookproblemen oplost. Deze keer gaat hij kijken hoé je die perfecte zoutkorst op je dorade krijgt, of een heerlijk varkenshaasje op de grill bakt.Dorade in zoutkorst, veel te zout en veel te papperig. Vanboven niet helemaal hard geworden zoals het moet.
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?