De Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin. © AP

Rusland niet onder de indruk van “historisch bezoek”: “Oekraïne steunen zolang het bestaat? In dat geval zal er geen Oekraïne zijn”

Hoe reageren de Russen op het "historische bezoek" van Zelensky aan de Verenigde Staten? Het Kremlin bestempelt het als een “reis in Hollywood-stijl” en in de Russische media schilderen ze de Oekraïense president nu nog meer af als een “marionet van het Westen”.

122 reacties

  • Jo Peeters

    1 jaar geleden
    Rusland zal nog jaren spijt hebben van wat er is gebeurd in Oekraïne. Putin heeft een grote vergissing begaan en heeft Rusland, Oekraïne en het Westen heel erg beschadigd en verarmd. Ik kan me niet voorstellen wat die man moet bezield hebben om zo tekeer te gaan.
  • Marnix Lahorte

    1 jaar geleden
    Sommigen denken niet aan de toekomstige gevolgen wanneer het Westen en Amerika zouden stoppen met hulp te verlenen aan Oekraïne. Poetin wil niet enkel de macht over Oekraïne maar over het volledige westen. Als eens over nagedacht welke gevolgen dit zou hebben voor ons ? Twee keer nadenken alvorens negatieve commenteer te geven op de hulp van VS en Europa.
  • Bart Timperman

    1 jaar geleden
    Nog maar 25% van de Russische bevolking staat achter deze nutteloze oorlog. Ik ben benieuwd hoelang het nog gaat duren voor hij van een trap of uit een raam valt.
  • Eddy Bruyndoncx

    1 jaar geleden
    Die Russische tv presentator mogen ze ook weg toveren wat voor belachelijk manneke is dat
  • Jan Van Bavel

    1 jaar geleden
    Oekraïne moet beschermd worden, Poetin moet vernietigd worden, pas dan kan de vrede terugkeren.