Clash tussen Theo Francken (N-VA) en minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS): “Draag wat u wilt, maar pak er niet zo mee uit op TikTok”

In de Kamer kreeg Theo Francken (N-VA) de wind van voren na een opmerking over het TikTokgebruik van minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS). “Een beetje meer sérieux in tijden van oorlog?” Dedonder beschuldigde op haar beurt de N-VA-politicus van seksisme. “Ik ben mezelf en ik blijf mezelf, minister of niet.”

226 reacties

  • joanna van den bergh

    1 maand geleden
    heef mij maar terug de oude garde politiekers , die waren een pak, en hadden tik tok niet nodig ,om intressant te zijn
  • edwig Impen

    1 maand geleden
    Een minister van landsverdediging die filmpjes plaatst op een kanaal dat de VS wil bannen wegens mogelijke spionagepraktijken. En dat zou dan kunnen volvens haar en bepaalde commentaren hier?
  • Geert Tamsyn

    1 jaar geleden
    En waarom zou een minister van Defensie zo weinig mogelijk moeten opvallen?
  • Katia Mistianes

    1 jaar geleden
    Vrouwen permitteren zich meer dan mannen, en ze komen er mee weg, want er zijn edele ridders genoeg, die de jonkvrouwen onvoorwaardelijk verdedigen. Vrouwen worden ook graag bekeken. Daarom is Tik Tok zo populair bij meisjes en vrouwen. Maar als minister van Defensie, is het de boodschap om zo weinig mogelijk op te vallen. En niet zoveel mogelijk!
  • Norman Hardy

    1 jaar geleden
    TikTok is voor bakvissen die aandacht zoeken. Wat een kinderachtig gedoe Van Mevrouw Dedonder. Federale ministers moeten tweetalig zijn, zo niet onwaardig. Waardigheid is inderdaad een bijzonder schaars goed geworden. Intriest om bij gebrek aan valabele argumenten “seksisme” of “racisme” in te roepen.