Van Aert mikt niet op de groene trui in de komende Tour.
Volledig scherm
Van Aert mikt niet op de groene trui in de komende Tour. © VTM/Belga

“Groene trui geen hoofddoel”: Van Aert gaat voor ritzeges in Tour en focust ook op Ronde en Roubaix

WielrennenOp de ploegvoorstelling van Jumbo-Visma in Amsterdam werd zonet het wegprogramma van Wout van Aert bekendgemaakt voor volgend seizoen. Onze landgenoot wil vooral scoren in de Ronde en Parijs-Roubaix en rijdt ook de Tour, waar de groene trui niet z'n hoofddoel zal zijn.

30 reacties

  • Willy Scholaart

    1 jaar geleden
    Hij begint te beseffen dat groen geen enkele waarde heeft tov geel, en hij de kans heeft laten liggen om de tour te winnen, ik heb mij doodgeergert aan de manier waarop hij knechtje speelde en de beste in koers was, en nu denk ik dat hij binnenin wel ergens vloekt dat hij zich op alle gegebied heeft laten onttronen door Remco, die met alle prijzen is gaan lopen hij toont het niet maar het zal wel zwaar aangekomen zijn.
  • Lea Verhoeven

    1 jaar geleden
    Het is ook nooit goed eerst moeten ze van sommige 15 crossen rijden of ze zouden geen kampioen mogen rijden om de zo gezegde echte crossers de kans te geven nu hij niet mee doet krijgt hij komentaar over zich heen
  • Liliane Wuyts

    1 jaar geleden
    Het is belachelijk om te stellen dat hij met weinig ambitie start. Hebben jullie zijn programma wel gelezen? En dat allemaal omdat hij het BK veldrijden niet rijdt? Stages horen er nu eenmaal bij. Zoals reeds gezegd, de tijden zijn veranderd en maar goed ook. Ik wens Wout veel succes en kijk er naar uit om zijn wedstrijden terug te volgen, te beginnen met de crossen die er nu aankomen.
  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    Een man van zijn woord . Zal tegen het WK veldrijden in topvorm zijn zoals hij aankondigd .En Kan gemakkelijk zijn topvorm twee maanden aanhouden voor de voorjaars wedstrijden , te beginnen met de Strade Bianchi tot Roubaix . Zeer goede keuze van Jumbo die nog sterker zal zijn ! In G.Wevelgem vorig seizoen testte hij zich op de laatste beklimming van de Kemmel en kletste iedereen uit het wiel , net voor de Ronde ....Maar werd geveld door Corona , en reed meteen tweede in Roubaix na Van Baarle .
  • Kris Meulenijzer

    1 jaar geleden
    wat een commentaren toch allemaal wees blij dat hij zich focust op bepaalde doelen, want anders zou het wel eens een heel mager seizoen zijn voor vélominnend België. Lokeren is hiervan de "pineut", maar laat de andere voltijdse crossers (met alle respect) ook een oververdiende prijs pakken. Op het WK hebben we 33,3% kans om de hoofdvogel te pakken met Wout. Betreft het wegseizoen zal hij er ook staan (zonder ongelukken) en moet hij keuzes maken, omdat anderen dit ook doen. Veel succes Wout !!!