Topchefs Luc Bellings en Piet Huysentruyt en sommelier Sepideh geven hun beste tips voor lekkere en voordelige feestdagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Topchefs Luc Bellings en Piet Huysentruyt en sommelier Sepideh geven hun beste tips voor lekkere en voordelige feestdagen. © Lot Van Riel/Steven Richardson

De beste ovenhapjes uit de supermarkt, de lekkerste voordelige wijnen en een menu voor 13 euro: dit is onze ultieme gids voor de feestdagen

Keuzestress hoort erbij wanneer je kerstavond organiseert. Maar in deze ultieme gids krijg je de beste tips voor lekkere, eenvoudige én goedkope feestdagen. Sterrenchef Luc Bellings selecteert de beste ovenhapjes uit de supermarkt, sommelier Sepideh kiest de beste en goedkoopste wijnen voor je uit en Piet Huysentruyt stelt een exclusief vijfgangenmenu samen voor 22,67 euro. En met dit handige trucje schat je perfect in hoeveel drank je moet voorzien op kerstavond.

9 reacties

  • Iris Verburgh

    1 jaar geleden
    Wij kijken met kerst tv en af en toe een hapje. 1e kerstdag een gewone gourmet . Kerst gaat oa om saamhorigheid niet een vreetfestijn
  • louis van hoeylandt

    1 jaar geleden
    bij het menu van 13.5 is niet echt rekening gehouden dat na het eten nog snel 10 euro word uitgegeven voor en pak friet ...of je haalt de volgende dag niet ...scheel van de honger ...niet te min heeft ze toch haar beste beentje voorgezet
  • Ferdinand Nuyts

    1 jaar geleden
    "De beste ovenhapjes uit de supermarkt" In de colruyt smaken die naar oud karton.
  • luc bruyndonckx

    1 jaar geleden
    Als fabrikanten mij betalen zal ik ook graag zeggen welke de beste is. Wie me betaalt heeft de beste smaak en kwaliteit. De consument is een makkelijk slachtoffer.
  • Ronny Cypers

    1 jaar geleden
    Smaak en goesting is voor iedereen anders. Die zeggen wat zij er van vinden maar daarom vind ik niet dat ze gelijk hebben. Ieder zijn mening.