Ex-‘Blind getrouwd’-deelnemer Damiano Fiore stapt in het huwelijksbootje in Italië

Damiano Fiore, die in 2018 meedeed aan het VTM-programma ‘Blind getrouwd’, gaat opnieuw trouwen, dit keer met zijn vriendin Natalia Anna Dabrowski. Dat kondigde hij aan op Instagram. Afgelopen zomer maakte hij al wereldkundig dat het koppel zich verloofde. De grote dag zal plaatsvinden op 21 juli 2023 in Italië. De locatie is niet toevallig gekozen aangezien Damiano Italiaanse roots heeft.

wvb

“Een ontmoeting tussen twee zielsverwanten gebeurt niet per ongeluk”, begint de voormalige Blind getrouwd-kandidaat zijn romantische boodschap. Gevolgd door “21 juli 2023, IT”, waarmee hij verwijst naar wat waarschijnlijk de datum en plaats worden van hun trouwerij. De tortelduifjes bezegelen hun liefde, na een relatie van 2,5 jaar, met een huwelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het tv-experiment van vier jaar geleden liep jammer genoeg spaak, maar nu ziet het er naar uit dat de Vlaamse Italiaan nu wel de liefde van zijn leven gevonden heeft.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer