Tina Maerevoet
Volledig scherm
PREMIUM
Tina Maerevoet © VRT

“Mij overgeven aan die emoties, lelijkheid en rauwheid was spannend en voelde zalig”: Tina Maerevoet blikt terug op 15 seizoenen ‘Thuis’

TVVijftien seizoenen lang was Tina Maerevoet (38) te zien in ‘Thuis’, tot haar personage Paulien plots overleed na een ongelukkige val. Haar exit was een zware klap voor de actrice, vertelt ze. “Maar als je personage om de twee afleveringen moet zeggen dat ze nog nooit zo gelukkig was, voel je de bui wel hangen.” In een uitgebreid gesprek vertelt ze hoe ze zich voelde toen ze het nieuws vernam, blikt ze terug op haar laatste scène en haalt ze herinneringen op aan de vijftien seizoenen ‘Thuis’. “Ik heb vaak scenario’s gelezen met mijn handen in de lucht en denkend: ‘Waarom moet zij nu weer zoveel miserie meemaken?’”

7 reacties

  • Lucas Vissers

    1 jaar geleden
    Hadden er beter andere uitgeschreven ! Die ( Eveline ) acteur bijvoorbeeld, begrijp niet dat die nog op het TV scherm mag komen !
  • Stroobants Alexander

    1 jaar geleden
    Ben blij dat ze weg is, stelde als actrice niet veel voor.
  • Jean Pierre

    1 jaar geleden
    We gaan je missen.
  • Roger Devriendt

    1 jaar geleden
    Zo jammer dat we Paulien moeten missen Tina het gaat je verder goed en hopelijk zien we in een of andere reeks wel eens terug.Bedankt voor de bijzonder mooie momenten,nog een dikke knuffel.groetjes Roger
  • dretie munkies

    1 jaar geleden
    Om eerlijk te zijn was haar personage in Thuis een beetje "passé" en begrijp ik dus best waarom ze die rol hebben gecancelled.