HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

ONZE OPINIE. “Geen politicus wordt Belg van het jaar. Omdat het beter kan, en beter moet”

“De Belg van 2022 wordt geen politicus. Omdat het beter kan, en beter moet. Want ondanks de oorlog op ons continent, stoppen de politieke oorlogjes niet”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Voor 2023 wensen we ze de vechtlust van Volodymyr Zelensky en de overwinning van Remco Evenepoel. Politici mogen vooral niet ‘lekker blijven hangen’, zoals Margriet Hermans - de Vlaamse comeback kid van 2022 - zingt.”

40 reacties

  • Andre Ooms

    1 jaar geleden
    Een politieker persoon van het jaar ? Lees het blunderboek van het rekenmodules en geen enkele politieker komt in de top 100.000 .. Politici zijn verkwisters geworden met tegenwoordig een eigen immokantoor en laten hun subsidies zelfs verdelen en beoordelen door hun vrienden.
  • Lisette Theunis

    1 jaar geleden
    Met een record belastingdruk van bijna 45% wordt je al zeker geen politicus van het jaar. Lees wat het IMF over hun behaalde pluimen schrijft, en je weet direct welk het resultaat van al hun verwezenlijken is. Ondertussen lijkt het erop dat ze volop nieuwe gaten aan het graven zijn, en belastingen aan het zoeken zijn, om de oude gevaarlijkste putten wat te dichten.
  • Tom De Ketelaere

    1 jaar geleden
    VDB was nochtans weer pluimen op vooruit en vivaldi hun hoed aan steken gisteren in de afspraak. En die linkse vrt reageert daar zelf niet op, man man
  • Marie Rose Van der Haeghen

    1 jaar geleden
    Wat een foute boel als je ziet wie gewonnen heeft , arm arm vlaanderen !
  • Alex Jonckers

    1 jaar geleden
    Het zou me heel erg spijten moest ik voor een politicus stemmen,de mensen in de zorg algemeen die verdienen het wel voor hun inzet.