Links Pamela Anderson met Adil Rami, rechts het gezin-Di María met de wereldbeker.
Volledig scherm
Links Pamela Anderson met Adil Rami, rechts het gezin-Di María met de wereldbeker. © PN/Instagram

“Hij kan je leren hoe je een vrouw als een gentleman behandelt": mevrouw Di María geeft Franse ex van Pamela Anderson flinke veeg uit de pan

WK voetbalOp de sociale media gaan de verbale oorlogjes na de finale van het WK voetbal ook nu nog steeds onverminderd voort. Nadat huidig WK-winnaar Angel Di Maria en de Fransman Adil Rami, WK-winnaar in 2018, het aan de stok met elkaar kregen, is nu ook de vrouw van die eerste in de dans gesprongen. En haar repliek was snedig.

15 reacties

  • ALLARD EMILE

    1 jaar geleden
    Die voetbalwereld lijkt op een kindertuin ! Hebben die nu niks anders te doen dan elkaar te besmeuren ?? Triestige mentaliteit ! En ze zijn er nog voor betaald ook !
  • Christophe Vandevelde

    1 jaar geleden
    Martinez is een schande voor het voetbal. Ik begrijp niet dat die kan blijven voetballen in het land waar voetbal is groot geworden namelijk de Premier League. Ze moesten hem bannen. Hij heeft geen respect voor zijn collega's. Beste keeper van de wereld, laat mij niet lachen.
  • Kurt De coninck

    1 jaar geleden
    Wk is voorbij heren
  • christiaan maras

    1 jaar geleden
    Kinderen he. Altijd iets.
  • Marc De Peuter

    1 jaar geleden
    Martinez is een schande voor het voetbal. Kan me niet schelen hoeveel penalties hij gestopt heeft, die zou zwaar gesanctioneerd moeten worden.