©  één

De weegschaal liegt niet: Pedro Elias heeft weddenschap met Eric Goens “glansrijk verloren”

Tegen zijn aflevering van ‘Het huis’ moest Pedro Elias 81 kilo wegen, negen minder dan op het moment van de opnames. Dan zou Eric Goens hem trakteren op een etentje in een sterrenrestaurant. Helaas, Pedro mag de prijs op zijn buikje schrijven: hij bleef steken op de 90 kilo waarmee hij gestart is.

edb

Pedro Elias was duidelijk geschrokken van zijn gezondheidstest in Het huis. Vooral zijn gewicht en zijn BMI van 29,9 baarden de hypochonder zorgen. Vanaf een BMI van 30 spreekt men van obesitas. “Op de dag na de WK-finale wil ik een foto van je weegschaal”, zei Eric Goens nadat ze de afspraak maakten dat Pedro zou afvallen. Dat was afgelopen maandag, de dag waarop het verblijf van Pedro in Goens’ huis werd uitgezonden.

De programmamaker deelde de foto die hij ontving donderdag op Instagram. “Mijn beste Catalaanse vriend heeft zijn weddenschap wel bijzonder glansrijk verloren”, schrijft hij. De weegschaal geeft 90,2 kilo aan.

Pedro geeft in een reactie onder de post een heel simpele verklaring voor zijn mislukking: frietjes. “Sinds ik op dieet ben, eet ik elke dag frietjes”, zei hij in Het huis al. Die gewoonte heeft hij niet laten vallen, bevestigt zijn vrouw Evelien in de comments.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Pedro Elias graaft met professor in zijn angsten: “Al tijdens het eerste gesprek wist ik: daar kan ik geen label op plakken”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER