© sdl

© sdl

© sdl

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Kartonnen superheld met drone over de haven

Een 'superheld' vloog donderdag vanaf de Kallosluis over het Antwerpse havengebied. Hij ging op zoek naar 'havenhelden'. Het ging om een campagne van de Vlaamse overheid, waarbij minister Ben Weyts (mobiliteit en Openbare Werken) iedere week iemand uitroept tot held. De superheld bleek uit karton te zijn vervaardigd. Hij ging de hoogte in door middel van een krachtige drone die het zo’n acht minuten volhield.

Staf De Lie

Jan Hemelaer, procesmanager van de Ontwikkeling van de Antwerpse Haven, zei dat iedereen voor de titel in aanmerking komt die bijdraagt aan een bloeiende haven. Het kunnen mensen zijn die zorgen voor jobs, de bevordering van mobiliteit, een goede omgeving, woongelegenheid, gezonde lucht en water, duizenden werknemers, bedrijfsleiders, landbouwers en natuurbeschermers.

De Vlaamse overheid, bijgestaan door het Havenbedrijf en de Maatschappij Linker Scheldeoever, wil deze mensen in de kijker zetten. Ben Weyts zal binnen veertien dagen de eerste “havenheld” huldigen. Intussen kan iedereen voorstellen doen tot nominatie.

Info: www.havenhelden.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER