Wijlen Ignace Crombé en Nathalie Vanderhaegen, die de persoonlijke aanvallen van Trisha beu is.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijlen Ignace Crombé en Nathalie Vanderhaegen, die de persoonlijke aanvallen van Trisha beu is. © RV/ Kristof Ghyselinck

Vriendin van wijlen Ignace Crombé is bagger van Trisha ‘in de boekskes’ beu: “Dit moet stoppen, ze moet me met rust laten”

Deerlijk“Trisha, dit is jouw laatste verwittiging.” Dat zegt Nathalie Vanderhaegen, de vriendin van de overleden Ignace Crombé. “Als je mij nog één keer door het slijk haalt in ‘de boekskes’ neem ik juridische stappen.” In een recent verschenen magazine spaarde de ex van Crombé haar niet. Zo sprak ze denigrerend over hun relatie en beweerde ze dat Nathalie amper het graf van Ignace bezoekt. “Ik wil dat ze mij in alle rust laat rouwen om Ignace en mij niet publiekelijk blijft aanvallen.”

  1. Eerst stak ze middelvinger op, dan reed versufte bestuurster op Rouslan (54) in: “Ernstig signaal nodig dat ze problemen écht moet aanpakken”
    PREMIUM
    UPDATE

    Eerst stak ze middelvin­ger op, dan reed versufte bestuur­ster op Rouslan (54) in: “Ernstig signaal nodig dat ze problemen écht moet aanpakken”

    “Ik zat 10 seconden geplet tussen haar auto en die van een tegenligger. Ik hoor het geluid van metaal nog nagalmen.” Eén maand nadat Rouslan Uzuyev (54) uit Kuurne in de politierechtbank in Kortrijk terugblikte op het vreselijke ongeval, kreeg de 26-jarige aanrijdster vandaag haar straf te horen. De man brak bij het ongeval op 8 december 2021 zijn beide knieën, enkel, kuitbeen en voet. De politierechter verklaarde Eline H. rij-ongeschikt en legde haar nog een rijverbod, een boete, een voorwaardelijke celstraf en proeven op.
    Kortrijk