Links: Helena Christensen tijdens een recente campagne voor lingeriecampagne Coco de Mer. Rechts: Helena Christensen voor een shoot voor Versace in 1995.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Helena Christensen tijdens een recente campagne voor lingeriecampagne Coco de Mer. Rechts: Helena Christensen voor een shoot voor Versace in 1995. © Coco de Mer/Versace

Supermodel Helena Christensen doet op haar 53ste nog alle hoofden draaien: “Ik volg al achttien jaar boksles”

CelebritiesDe jaren lijken geen vat te hebben op Helena Christensen (53). De Deense schoonheid, die in de jaren 90 samen met onder meer Naomi Campbell (52) en Cindy Crawford (56) tot de absolute top van de modellenwereld behoorde, verblufte onlangs vriend en vijand met enkele zwoele kiekjes voor lingeriemerk Coco de Mer. Om in topvorm te blijven probeert de voormalige Miss Denemarken zoveel mogelijk in ijskoud water te baden, zo vertelde ze in een interview. Christensen heeft intussen een stabiel leven opgebouwd, maar haar amoureuze parcours verliep nogal hobbelig. Zo had ze een veelbesproken romance met INXS-frontman Michael Hutchence, die in 1997 uit het leven stapte. “Er gutste bloed uit z'n oor en mond.”

7 reacties

  • Jenny stevens

    1 jaar geleden
    Allemaal mooie vrouwen .Nooit jaloers geweest op hen en is een zeer zwaar beroep.
  • Eddy Vermeulen

    1 jaar geleden
    Net als bij Charlotte Rampling, prachtige ogen.
  • Wilfried Vanden Berg

    1 jaar geleden
    Een zeer mooie vrouw , zelfs op de huidige leeftijd . Vele vrouwen zullen daar heel jaloers om zijn .
  • Raymond De Ridder

    1 jaar geleden
    Ze ziet er nog goed uit. Ik zou stoppen met dat boksen. Stel dat ge eens een verkeerde mep krijgt zodat dat schoon zijn weg is. Zou spijtig zijn.
  • johanneke li

    1 jaar geleden
    Prachtige vrouw! Maar wil niet weten wat ze allemaal heeft moeten doen om haar lichaam in vorm te houden...