.
Volledig scherm
. © Instagram Kely Nascimento

“Soms is er verdriet en wanhoop, andere momenten lachen we”: dochter van Pelé deelt emotioneel bericht over ontroerende momenten in ziekenhuis

VOETBALHet gaat niet goed met Pelé. De gezondheid van de 82-jarige Braziliaanse voetballegende gaat achteruit. Zijn darmkanker is “aan het verergeren” en hij heeft extra verzorging nodig vanwege “problemen aan nier en en hart”. Pelés dochter Kely Nascimento wijkt geen seconde van z’n zijde. “Soms is er veel verdriet en wanhoop, andere momenten lachen we en praten we over grappige herinneringen”, schrijft ze op Instagram.

39 reacties

  • Rudi Pieters

    1 jaar geleden
    Maradona was ook een tovenaar met de bal het was ieder in zijn tijd zeker
  • Bert Van Geffen

    1 jaar geleden
    Veel sterkte, heb het 2x gehad in de familie met die rotziekte een echte doodsstrijd met lijden en afzien..
  • Augule De Smet

    1 jaar geleden
    Als 16-jarige zag ik Pele aan het werk in 1962 tegen la gantoise. Na de wedstrijd heb ik zelfs even met hem kunnen spreken. Ik woon nu sinds 11 jaar in Brazilie en enkele jaren geleden heb ik hem opnieuw ontmoet. Hij herinnerde zich de wedstrijd tegen la gantoise nog. Voor mij was en is hij de beste die ik ooit zag spelen.
  • christiaan maras

    1 jaar geleden
    Toon respect en laat hem gaan. Veel sterkte.
  • Andree Marlier

    1 jaar geleden
    Op 11 jaar ontdekte ik met mijn papa de werwldbeker voetbal en het Braziliaanse elftal. Pele was een tovenaar met de bal. De beste ooit. Ben sindsdien absolute fan van het Braziliaanse elftal en het land.