Tomas en Hannah Mazetti zijn 'Last Christmas' beu.
Volledig scherm
Tomas en Hannah Mazetti zijn 'Last Christmas' beu. © Instagram/Wham

Zwitsers koppel heeft zo’n hekel aan Wham!-kersthit ‘Last Christmas’ dat ze de rechten willen kopen: “We willen er een eind aan maken”

MuziekDe ultieme Grinch-fans? Tomas (55) en Hannah (33) Mazetti uit Zwitserland zijn ‘Last Christmas’ van Wham! zo beu dat ze van plan zijn om de rechten te kopen. Wat ze daarna van plan zijn met het nummer? “Zorgen dat het nooit meer gedraaid wordt!”

51 reacties

  • mark roestappel

    1 jaar geleden
    @ Amber Habex, alsof Mariah Carey haar rechten aan jou afstaat. “Maar dat doe je niet” , laat me niet lachen. Gelukkig is is zij zo slim dat ze al haar muziekrechten zelf in handen heeft.
  • Eddy DESMET

    1 jaar geleden
    Waar gaan we naar toe met onverdraagzaamheid ? Of erger nog : hoe kan een mens zo oneindig stupid zijn om zo ver te gaan in zijn waanzinnig egoïsme ?
  • Patrick Somers

    1 jaar geleden
    Gestoorder kun je niet meer worden tegenwoordig!
  • Jacky Vancanegem

    1 jaar geleden
    Tegenwoordig zit het vol met onnozelaars die beslissingen nemen voor een ander! Kerstliedjes, zwarte pieten, paaseieren enz. Omdat zij het niet kunnen verdragen moet een ander zich maar aanpassen. Dagemijkse kost , tegenwoordig 🙄
  • Amber Habex

    1 jaar geleden
    Dat zou ik wel willen doen met het carey lied. Maar dat doe je niet. Daarbij zouden die zwitsers daar blij mee moeten zijn, de videoclip vanlast christmas is namelijk in zwitserland opgenomen. Goed voor toerisme en geld. Iets wat je in een geldbeluste staat wel kan gebruiken