Stromae - Genomineerde Belg van het jaar 2022 - Fotomontage HLN.
Volledig scherm
Stromae - Genomineerde Belg van het jaar 2022 - Fotomontage HLN. © Ben Houdijk

Vergeet ‘Belg van het jaar’: Paul Van Haver, Stromae, is ‘Maestro’ van het jaar en de derde genomineerde

Verdient Stromae de titel ‘Belg van het jaar’? Zonder twijfel, zo vindt onze jury, na zijn fenomenale comeback begin dit jaar, waarmee meteen ook was bewezen dat hij dan toch niet van de aardbodem was verdwenen. “Wat Stromae in een jaar tijd laten zien heeft, is meer dan wat veel artiesten in hun hele carrière zullen verwezenlijken”, schrijft Showbizz-reporter Desna Lespinoy.

32 reacties

  • Caroline Staelens

    1 jaar geleden
    Al die genomineerden zijn misschien wel voor iets in hun specialiteit heel goed, daar ga ik me niet over uitweiden, maar wat Johan en Solange (familienaam ken ik niet) al maandenlang doen voor de mensen uit Pepinster daar doe ik mijn hoed voor af. Waar zijn de heren ministers nu? Ja die zijn hun eigen zakken aan het vullen in plaats van die mensen te gaan helpen. Stel dat hun woning zo onder water zou staan ze zouden geen anderhalf jaar moeten wachten om een normaal leven te hebben. Schande.
  • Jeannine Van Dyck

    1 jaar geleden
    Arno Hintjes is voor mij ook de Belg van het jaar!!!!
  • rob jamers

    1 jaar geleden
    Maestro bravo en bedankt voor u talent. Wereldartiest .
  • Marina Vermeulen

    1 jaar geleden
    Arno is voor mij de Belg van het jaar !!!!
  • Peggy Geerts

    1 jaar geleden
    De Belg van het jaar zou iemand moeten zijn met de meeste tellers wat vrijwilligerswerk betreft, of iemand die mens(en) of dier(en) heeft gered op risico van eigen leven...iemand die onvoorwaardelijk zich inzet voor de armen of eenzamen enz...maar jammer genoeg raken deze mensen nooit aan zo'n titel omdat ze "maar" gewone mensen zijn.