De Bruyne en Haaland hebben elkaar snel gevonden bij Man City.
Volledig scherm
De Bruyne en Haaland hebben elkaar snel gevonden bij Man City. © AP

De Bruyne vol lof over “genie” Guardiola en Haaland: “Erling kan in zijn carrière 800 goals maken”

Buitenlands voetbalMet zes assists is Kevin De Bruyne dit seizoen (31) dit seizoen de hofleverancier van Erling Haaland (22) bij Manchester City. De Rode Duivel spreekt in een interview met ‘The Guardian’ zijn bewondering voor de Noor uit. “Erling is zo geobsedeerd door goals. Als hij fit blijft, kan hij op 800 doelpunten afklokken.” Ook coach Pep Guardiola en ploegmaat Phil Foden komen ter sprake.

8 reacties

  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Het verschil tussen de duivels en City is dat Kevin de leider is bij City en bij de duivels denken ze dat ze allemaal leider zijn en Martinez is natuurlijk gene Pep.
  • Luc Vanstraeten

    1 jaar geleden
    Wat je zegt Guido, is nu net ook van toepassing op een Messi. Die blinkt alleen uit bij een topteam om zich heen, anders is ie maar matig.
  • Bruno willems

    1 jaar geleden
    Het probleem tussen city en de RD is dat de spelers daar weten waar ze moeten lopen en gaat de bal vooruit inplaats van achteruit
  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Engels voetbal is in het algemeen leuk om naar te kijken . Doe zo verder Kevin !
  • Guido Clerx

    1 jaar geleden
    Ik stel vast dat KDB enkel op hoog niveau presteert als hij omgeven is door topspelers. Tevens stel ik vast dat hij in beslissende wedstrijden vaak onder zijn niveau blijft. Cfr. halve finales WK 2018 en Champions League 2022 Real-MCI, alsook WK22. Blijft natuurlijk een topspeler, maar niet van het niveau Messi of Mbappé, die altijd beslissend zijn.