BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
OH Leuven OHL
  • 43' Goal Ferran Jutglà
  • Nachon Nsingi Goal 90'+4'

Volgt ontslag van Hoefkens dan toch nog? Slap Club geeft in de slotseconden 1-0-voorsprong uit handen tegen OHL

Jupiler Pro LeagueGeen overtuigende prestatie, en helemaal op het eind zelfs geen drie punten voor Club Brugge tegen OH Leuven. Dankzij een strafschopgoal van Jutglà kort voor rust leek blauw-zwart op weg naar een duurbevochten driepunter, maar in de blessuretijd gaf de landskampioen de krappe voorsprong alsnog uit handen. Het doet grote twijfels rijzen of Carl Hoefkens ook in 2023 nog op de bank zit als hoofdtrainer van Club.

141 reacties

  • Christiaan Capiau

    1 jaar geleden
    Zen maar 6 punten momenteel in de play offs. Relax
  • remco serlet

    1 jaar geleden
    Hoor ze klagen!!! Zijn jullie supporters? In een niet zo gek verleden toen het met club minder verliep waren jullie dan supporters van anderlecht ofz?? Wat ik hier van sommige lees is lachwekkend, beschamend of onozel.. staat het jullie als "supporters" niet aan? Verkoop je resterende abonnement en speel met de duiven want wat doen jullie dan in een stadion als je je ploeg in goede en slechte momenten niet kan steunen? Alsof de meeste hier een betere trainer of sjotter zijn
  • Dre Arends

    1 jaar geleden
    Als supporter hoor je je club te steunen in goede maar ook zeker in slechte tijden in plaats van alles en iedereen de schuld te geven. Shame on you.
  • Jan Janssens

    1 jaar geleden
    Hoeveel bewijs moet er nog zijn dat de goede resultaten in de CL enkel en alleen te danken zijn aan karrevrachten geluk en een bovenaards keepende Mignolet. Als die twee elementen wegvallen, krijg je dit.
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    Als je met spelers zit die niet meer in Carl geloven is het op. Een strenge hand, een trainer die al wat bewezen heeft, doet wonderen. Ik gok op jess Thorup en hoop dat die er nog kan voor zorgen dat club volgend jaar Europees speelt. Maar vooral dat de nieuwe coach de spelers op de juiste plaats zet.