KIJK. Boze fans roepen om ontslag Hoefkens wanneer ze hem in het vizier krijgen, Club-coach: “Niemand gezegd dat enkel winst volstond”

JUPILER PRO LEAGUENa het nieuwe puntenverlies tegen OH Leuven zouden de dagen van Carl Hoefkens wel eens geteld kunnen zijn. De coach van Club lijkt er zich alleszins niet heel druk om te maken. “Als er een mindere periode is, ben ik blij om alles op mij te nemen.” Een groepje boze fans riep na de match wel om zijn ontslag (zie video boven), Simon Mignolet moest de menigte sussen.

180 reacties

  • Eric Marysse

    1 jaar geleden
    Pfff…tegenwoordig gaan een bende hypocriete hooligans ( supporters kan je ze onmogelijk noemen) beslissen wie trainer mag of moet zijn ! 2 maanden geleden plaatsten ze bof voor Carl een standbeeld .
  • Johan Swinnen

    1 jaar geleden
    Wat een reacties, voor mij is het simpel , als FCB het spel moet maken , lukt het gewoon niet. Defensief en counteren is dankzij Mignolet in Europa en zelfs in onze eigen competitie al eens gelukt. Hoefkens is tactisch een drama wegens onvoldoende ervaring, kan de jongen niet aan doen, maar dringend iemand die deze spelers opnieuw laat werken voor hun centen ! En geef Carl dan de jeugd terug
  • willy vangeel

    1 jaar geleden
    Als de club angst heeft voor de meute, dan krijgt hij ontslag. Terecht zal dat nooit zijn want de meute investeert niet in de club. Zij schreeuwt aan de zijlijn.
  • Willy Niclaes

    1 jaar geleden
    Heel veel reacties van mensen die nooit een ploegsport gedaan hebben , FCB functioneert niet , dat is niet de fout van de spelers , natuurlijk hebben zij gelijk die de fout leggen bij het bestuur die een onervaren T1 aangesteld hebben . Maar de fout bij spelers leggen is kort door de bocht , FCB heeft GEEN tactiek en zijn VEEL te traag , dit is wel de fout van T1 . Hij durft geen commentaar geven op Mignolet die telkens de bal bijhoud tot de hele verdediging van de tegenstander terug is
  • Anoniem

    1 jaar geleden
    Geef die ”supporters” hun abonnementsgeld terug en laat ze nooit meer in het stadion .