Boze Club-fans wachten spelers op en hebben duidelijke boodschap voor het Brugse bestuur: “Hoefkens buiten”

Uitgeschakeld in de beker tegen Sint-Truiden en puntenverlies tegen OH Leuven. Het is niet de week van Club Brugge. De Brugse fans waren dan ook niet te spreken na het gelijkspel tegen OH Leuven. Vooral coach Carl Hoefkens heeft het verkorven bij de Brugse fans. “Hoefkens buiten”, werd er gescandeerd.

Jens Jacobs, Junior Verbeeke

LEES OOK. Nog meer kopzorgen voor Carl Hoefkens: matig Club Brugge geeft in het absolute slot zege uit handen tegen OH Leuven

Na de bekerexit was de opdracht voor Carl Hoefkens en zijn elftal duidelijk: alles minder dan een zege zou te weinig zijn tegen OH Leuven. Club Brugge leek ook lang op weg om de drie punten thuis te houden, tot Nsingi vlak voor affluiten Leuven toch nog een punt bezorgde.

Het gelijkspel, maar vooral de zwakke prestatie van blauw-zwart zorgde voor onvrede bij de Brugse fans. Na de wedstrijd stond een twintigtal boze fans de spelers op te wachten. Kop van jut Carl Hoefkens passeerde en kreeg meteen “Hoefkens buiten” naar zijn hoofd geslingerd. De spelers zelf staan vast in de gang onder het stadion en mogen voorlopig het stadion niet verlaten. Simon Mignolet toonde zijn verantwoordelijkheidsgevoel en probeerde de boel wat te bedaren.

Een ontslag is vandaag echter nog niet aan de orde. De toekomst van Hoefkens wordt de komende dagen besproken.

LEES OOK. Carl Hoefkens: “Een trainer weet dat zijn lot in handen ligt van de mensen boven hem, dat aanvaard ik”

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL