Is het lot van Carl Hoefkens bezegeld?
Volledig scherm
PREMIUM
Is het lot van Carl Hoefkens bezegeld? © Photo News

Onze watcher ziet dat het lot van Hoefkens nu écht bezegeld lijkt: “Dit Club heeft nood aan een adrenalinestoot. Een doorstart”

Club BruggeEen gelijkspel in eigen huis tegen OH Leuven na een matige prestatie. De (winter)dip van Club Brugge blijft duren. Quid Carl Hoefkens? Een ontslag dreigt nu écht en lijkt onafwendbaar.

63 reacties

  • Pascha Van Rossem

    1 jaar geleden
    Men heeft nood aan een kapitein die er zelf 100% voor gaat. Ruud Vormer was er zo één en nu ? Vanaken, laat me niet lachen. Wat ze nu op het veld brengen ... om zich te schamen en dit voor een zogezegde "landskampioen". Voor mij was er maar één waardige landskampioen en dat was USG en niemand anders. @Kirsten Calleeuw aanvallen met wat ? daarvoor heb je gemotiveerde spelers nodig die er voor willen gaan
  • Maria Nuytkens

    1 jaar geleden
    Als er één speler uit die ploeg moet is het wel Vanaken die gewoon alles vertraagd ! hij heeft nog een 5 gekregen maar die slak verdient eigenlijk een NUL. Eén van de slechtste RDs ooit ... schande die vent.
  • bob jansens

    1 jaar geleden
    begin maar met Vanaken uit de ploeg te zetten.. Is totaal ongeschikt om kapitein te zijn; is veel te traag, trapt de bal veel te graag naar achter en is een ramp als ie mee komt "verdedigen"
  • Kirsten Calleeuw

    1 jaar geleden
    Even serieus. Er zit geen vuur meer in het spel van Club geen wil om de 2e of 3e goal te maken. Verantwoordelijk? De spelers EN de trainer. Als je spelers uit de ploeg zet voor een bepaalde reden, moet je dat ook doen met spelers uit vorm. Dat zijn er meerdere. Erger is vooral het voetbal op zich, breed en achteruit. Dan kom je voor(Union, Antwerp en Leuven) en laat je het alsnog schieten, tel die 6 verliespunten erbij. De chemie is weg. Persoonlijk zeg ik toch ook NIEUWE trainer en aanvallen
  • Marcel Seys

    1 jaar geleden
    Het is niet de trainer die tussen de lijnen staat maar de spelers. Wat beter zou zijn is loon naar werken inplaats van de riante inkomsten, ik denk dat er dan wel gestreden zou worden net als vroeger. In plaats van de helft van het WZC aan te kopen had men beter de jeugd meer kansen gegeven.