Simon Mignolet.
Volledig scherm
Simon Mignolet. © Photo News

Simon Mignolet legt de vinger op de Brugse wonde: “De groep moet leren met deze druk om te gaan”

Club Brugge“We moeten sterk leren zijn.” Ook Simon Mignolet beseft dat het dit Club Brugge mentale weerbaarheid ontbreekt: “Deze jonge groep kan hier niet rustig mee omgaan.”

33 reacties

  • Patrick Vandeputte

    1 jaar geleden
    Vergelijk eens de jaarverslagen van Brugge en Anderlecht, Albert. Dan ga je zien wie het meeste naar de zak moet zaaien. En van gebrek aan beleid of verkeerd transferbeleid kunnen ze in Brussel, sorry Anderlecht, waarschijnlijk veel dikke boeken schrijven. Overigens als dan een paar weken wat minder gaat kan je de normale supporters en de successupporters zo uit mekaar halen.
  • Heinz Rumes

    1 jaar geleden
    Correcte uitspraak , het is niet de trainer die de grootste schuld heeft aan het slecht presteren van Club Brugge maar het bestuur zou best eens hun fouten op een rijtje zetten, Rafaello Vormer Vande Kerkhove zijn een paar voorbeelden van het verkeerde inzicht in de spelersgroep die voordien een echte vriendenkring was.
  • Ronny Van Exe

    1 jaar geleden
    Niet Hoefkens moet gestraft worden maar wel de luie spelers , achteraan balletje rondspelen omdat niemand beweegt
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Jonge groep? Gebrek aan ervaring? Ik denk het niet. Eerder gebrek aan kwaliteit en verkeerd transferbeleid. De beste speler CDK verkopen om 2 miskopen te financieren en de fiscus en boetes te betalen voor de 'wonderboys' hun proces. Het wordt zaaien naar de zak, zou de boer zeggen.
  • jan lamberts

    1 jaar geleden
    Supporters vergeten toch snel hoor.het is niet wanneer het goed gaat dat ze jullie nodig, hebben maar NU wanneer het slecht gaat. Maar ja de schippers die het beter weten staan aan de wal.