Camille is jongste gast ooit in ‘Het huis’: “Ze was écht een gok. Zou er wel voldoende verhaal inzitten?”

TVEen primeur in ‘Het huis’ vanavond: Eric Goens ontvangt met Camille z’n jongste gaste ooit. Amper 21 jaar is ze, maar nu al niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizzwereld.

  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”
    PREMIUM
    tv

    Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”

    ‘Boer zkt vrouw’ heeft dit seizoen al héél wat traantjes opgeleverd. Ook op het erf van melkveeboer Martijn (36) in Bree. In de vorige aflevering stuurde hij de 32-jarige Lynnsie naar huis, zij was er het hart van in. Zij liet haar tranen de vrije loop, omdat ze in - tegenstelling tot Martijn - wél toekomst zag in een relatie met de boer. In ‘TV Familie’ blikt Martijn uitgebreid terug op de strijd tussen de verschillende dames. “Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom.”