“Dit diende aangepakt te worden”: Carl Hoefkens over niet-selectie Skov Olsen

Club BruggeNa Lang, Yaremchuk en Balanta liet Carl Hoefkens deze keer Andreas Skov Olsen uit de wedstrijdselectie. Blauw-zwart is al een tijdlang niet tevreden over de prestaties en het gedrag van de Deen, waardoor hij de match tegen OH Leuven vanuit de tribune moest volgen. “Het is belangrijk dat ik een heel duidelijke lijn trek,” aldus Hoefkens.

17 reacties

  • Peter Gabriels

    1 jaar geleden
    Ik had meer verwacht van Hoefkens. Maar hij is de pedalen kwijt geraakt. Als trainer moet je op de juist knopjes drukken maar ook niet op alle knopjes tegelijk. Hij wil beslissingen nemen die niemand anders ziet om te tonen dat hij een top trainer is. Martinez deed hetzelfde.
  • Kurt Calebout

    1 jaar geleden
    Op die manier motiveer je je spelers NIET Carl! In tegendeel en dat is wat je nu tegenkomt: je hebt geen team meer en zeker al geen kapitein! Vormer was een echte kapitein, kon zijn ploeg dragen, sturen, aanpassen en vooral verbaal communiceren om dan nog te zwijgen over zijn hoekschoppen, vrije schoppen en voorzetten. Voor ns een heel groot ❓️waarom hij zelfs niet meer op de bank zit terwijl er nu een wandelende tak op het veld loopt alias Vanaken.
  • Stefaan Verdonckt

    1 jaar geleden
    Ik ben het volkomen eens met John . Vanaken speelt al maanden "niet goed". Vertraagt het spel enorm. Wordt nooit vervangen. Dat is de fout die Hoefkens maakt . En wat betreft Skov Olsen, laat die gewoon staan, heeft altijd een actie in huis. En achteraan moeten ze gewoon een vervanger voor Mechele zoeken . Is zeker niet slecht maar voor de top te zwak !!! Kan geen deftige pass geven, laat staan uitvoetballen.
  • François Nuyts

    1 jaar geleden
    Een speler bepaald niet of hij al dan niet speeld , dat doet de trainer .
  • Peter Kneepkens

    1 jaar geleden
    Die spelers zien club als tussenstop . Die zijn alleen met zichzelf bezig en met nix anders . Ben geen club supporter maar vindt wel dat Hoefkens niet met zich moet laten sollen ! Het zijn de spelers die het moeten doen ..