Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.
Volledig scherm
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Conner Rousseau blijft Molenbeek-uitspraak verdedigen: “Een rondleiding bevestigde het: ik voel mij er niet thuis”

Na een rondleiding in Molenbeek is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau nog meer overtuigd dat hij zich “er niet thuis voelt”. Dat zegt hij in een interview met ‘Humo’. “Ik heb een gevoel verwoord dat veel Vlamingen delen.”

439 reacties

  • Jonathan Monsaert

    1 jaar geleden
    Verkiezingspropaganda van de zuiverste soort. Laat jullie niet vangen beste kiezers, er is maar één partij die kan zorgen voor een veilige toekomst van ons eigen volk en nageslacht!
  • Erik Bervoets

    1 jaar geleden
    Dit heeft hij weer duidelijk gedaan voor de stemmetjes. Hij is het perfecte voorbeeld van een populist. Wat hij er wel ´vergeet´ bij te zeggen, is dat zijn zusterpartij volledig verantwoordelijk is voor de ontsporing.
  • Wilfried Vanden Berg

    1 jaar geleden
    Mee een van de grootste hypocrieten van Vooruit of SPA , je mag zelf kiezen . Vandaag zegt hij zo, morgen veranderd hij van uitleg . Maar iets realiseren ? Nog niks, en dat zal ook nooit .
  • willy goormans

    1 jaar geleden
    Wat een gezever altijd van de Conner altijd wij wij wij Wat hebben zij al gedaan voor de gewone burger juist niks ze zitten toch ook in de regering doe iets nu het nog kan in 2024 is het gedaan
  • Eric Berckmans

    1 jaar geleden
    Het Vlaams belang kan er alleen maar wel bij varen ,nu de socialisten ook het licht hebben gezien .Afgaande op de peilingen is al meer dan een kwart van de Vlaamse kiesbevolking op de hoogte wat de socialisten ,CVP en liberalen teweeg gebracht hebben en het is niet in Molenbeek alleen .