Emotionele terugblik voor Dina Tersago in ‘James de musical’: “Bijna kinderwens opgeborgen”

In ‘James de musical’ staat straks Dina Tersago centraal. De ‘Boer zoekt vrouw’-presentatrice vertelt er openhartig over haar angsten, maar ook over hoe moeilijk het was om haar kinderwens te vervullen. “Ik was jurylid bij ‘Sterren op de dansvloer’ toen ik een miskraam kreeg.”

red
Bron: Dag Allemaal

In 2015 kreeg Dina Tersago een zoon met haar man Wim, die twee kinderen uit een eerder huwelijk heeft. Maar het traject dat voor deze heuglijke gebeurtenis kwam, was allesbehalve makkelijk, zo vertelt de presentatrice in haar musical bij James Cooke. In 2012 kreeg ze een miskraam, terwijl ze moest schitteren als jurylid in het VTM-programma Sterren op de dansvloer. “Toen heb ik mijn tranen moeten verbijten. Ergens was ik wel blij dat ik mijn werk had, en de knop moest omdraaien”, klinkt het in Dag Allemaal.

LEES OOK. Bart Peeters in tranen door pakkend eerbetoon aan Robert Mosuse in ‘James de musical’

Uiteindelijk stapte het koppel in een fertiliteitstraject, met kunstmatige inseminatie. Ook dat liep niet van een leien dakje. Na een aantal pogingen had ze het niet meer verwacht, maar toen kwam toch het verlossende telefoontje: een zwangerschap. Twee jaar later volgde nog een tweede zoontje.

LEES OOK. ‘James the musical’ bekroond met Gouden Roos

In 2012 kreeg Dina een miskraam, terwijl ze jurylid was bij Sterren op de dansvloer ©  Steren Op De Dansvloer

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER