BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

“Tijdens zijn walk-on ga ik met de rug naar hem staan”: Kim Huybrechts over clash met Peter Wright

WK DARTSD-day voor de Belgen op het WK darts. Als Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh vandaag winnen, treffen ze elkaar in de achtste finales. Máár: Huybrechts moet wel eerst voorbij titelverdediger Peter Wright. “Als ik wil winnen, moet ik een dubbelpercentage van bijna 50% halen.”

6 reacties

  • Jelle Nys

    1 jaar geleden
    Ronny Ceunen, ik denk dat jij van alle darts "fans" de enige bent die daar problemen mee heeft... iedere darter heeft zijn ding en zijn bijnaam is niet voor niets "Dancing Dimi"... Ik weet niet of jij ooit darts kijkt, maar het publiek vindt het heerlijk als Dimi opkomt, mss ook daarom dat hij altijd een publiekslieveling is... Geen reden om ermee te stoppen dus!
  • glenn wouters

    1 jaar geleden
    Hopelijk heeft Kim een begenadigde dag, en kan hij winnen. Het zou mooi zijn.
  • guido verwerft

    1 jaar geleden
    Dat de beste mag winnen, en hopelijk ben jij dat Kim
  • Ronny ceunen

    1 jaar geleden
    Veel succes , voor beiden trouwens ! Zou de max zijn als ze beiden konden winnen. Voor Dimi... Ik hoop echt dat hij eindelijk eens gaat stoppen met dat overdreven hartjesgebaar, en vooral dat kinderachtige K3 dansje of wat daarvoor moet doorgaan. Heb daar geen woorden voor, maar dat komt zoooo belachelijk over. Dat haalt zijn imago zo fel naar beneden, stop daarmee aub Dimi !
  • Marc Maes

    1 jaar geleden
    Wat een gameplan! Goed gooien, kansen grijpen en dubbels gooien....ik vraag me af wat je anders moet doen. Toch succes straks!