Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Familie van acht, onder wie vier kinderen, gedood tijdens Russische overval in oosten van Oekraïne

In het bezette dorp Makijivka, in de regio Loehansk in het oosten van Oekraïne, hebben verschillende mannen een familie van acht beroofd en gedood, onder wie vier kinderen. Dat melden Russische en Oekraïense media dinsdag.

19 reacties

  • Sharon Debeul

    1 jaar geleden
    Stop deze oorlog.
  • Benny Verbeeck

    1 jaar geleden
    Wagner-huurlingen zijn wel degelijk onderdeel van Russisch leger. Rusland geeft hen de middelen en financiën om te kunnen blijven opereren. Het enige voordeel is dat Rusland officieel kan blijven ontkennen dat ze voor het werken.
  • Johnny Chanet

    1 jaar geleden
    Waar wacht de vrije wereld op er valt toch niet met die mensen te praten. Begin met alle Russische ambassades te sluiten.
  • André Gijbels

    1 jaar geleden
    De Wagner militie groep, is een mix van allerlei nationaliteiten niet alleen Russen dus, samen gesteld door Russische ex-militairen en een hoop criminelen misdadigers, die gewoon cropuleuse te werk gaan,die geen gevoel met waardes hebben,zie in Africa,kijk hoe ze daar te werk gaan,daar verdwijnen regematig personen die geliquideerd worden door de Wagner militie,vooral reporters die over hun schrijven
  • Herman Daneels

    1 jaar geleden
    Dit is helaas dagelijkse kost. Wel bijzonder dat de Russische media er ook over bericht, en dat er zelfs 3 verdachten zijn opgepakt. Is dat een teken dat de Rus zich tegen het Wagner aan het keren is.