BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Marc Degryse ziet hoe Carl Hoefkens de vedetten niet meer aan het voetballen kreeg: “Hij wou te veel laten zien wie de baas is”

Club Brugge“Als je het allemaal optelt, is het van het slechte te veel.” Ondanks de historische Champions League, met wat hij “het beste Club Brugge in járen” vindt, is onze analist Marc Degryse niet verbaasd van het ontslag van Carl Hoefkens. “De resultaten verdoezelden veel. En nu vallen ook die tegen.”

51 reacties

  • Lucas Vissers

    1 jaar geleden
    Degryse is een allesweter !
  • Ronny Cockuyt

    1 jaar geleden
    Hoe hij dan meestal voor de dugout liep is ook geen goed teken naar de spelers met een gezicht tot tegen de grasmat Die zien ook graag de trainer meevieren of schouderklopjes geven,dat is teken van arrogantie van,we klaren het wel,ik vind dat altijd super als ik de trainer ziet meevieren met de spelers,maar zo koel reageren heb ik nog nooit gezien,en dan nog op Porto.
  • Dirk De Gendt

    1 jaar geleden
    Guy Chaves Daguilar; uw kansen afmaken is ook een kwaliteit. Vraag dat maar aan de Rode Duivels van het laatste WK. Hoe dan ook denk ik dat het grootste probleem is dat een aantal pseudovedetjes naast hun schoenen beginnen lopen zijn. Hoefkens zal dat ook wel gezien hebben maar hoe los je zoiets op? In wezen is dat gewoon een machtsspelletje van de spelers die zogezegd nog allemaal achter hun trainer staan.
  • jean-paul cannaert

    1 jaar geleden
    Met Ernst Happel mooie resultaten gehad. Maar ja, huidige spelers verdienen teveel en moeten gepamperd worden.
  • Luc Bressinck

    1 jaar geleden
    @ Ivan Beelaert : maar het is uiteraard altijd de trainer die de kop van Jut is. Het wordt tijd dat ze heel dat voetbalgedoe eens grondig gaan hervormen : als de ploeg niet wil smijten ze de trainer maar buiten. Pfff