Plunderingen in VS door gesloten supermarkten na historische sneeuwstorm: “Pakken wat je pakken kan”

Na de “historische sneeuwstorm” in de Verenigde Staten zijn inwoners op zoek naar voedsel, medicijnen en andere essentiële goederen. Dat melden Amerikaanse media. Vooral in de stad Buffalo, dat in een “oorlogsgebied” is veranderd, raken mensen in paniek. Wegen zijn afgesloten, elektriciteit is uitgevallen en veel supermarkten blijven gesloten.

16 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    1 jaar geleden
    VS leiders zou nu beter hun bevolking bevoorraden met levensnoodzakelijke middelen ipv ..........
  • Christine Laevers

    1 jaar geleden
    Sommige mensen hebben geen geld om voorraden aan te leggen, sommigen wachten op wat geld om te gaan winkelen. Niet iedereen heeft een sociaal netwerk. Niet iedereen heeft een volgepropte grote diepvriezer. Mag je die diepvriesproducten nog wel eten na een elektriciteitspanne van enkele dagen ? Dit zijn speciale omstandigheden waar de mensen en de autoriteiten zich voortaan op zullen moeten voorbereiden. Wij trouwens ook en we doen het ook niet.
  • raf janssens

    1 jaar geleden
    vroeger hadden de mensen een voorraad kelder of kast .nu staat die kast vol schoenen en merk kleding.en is er voor max een paar dagen eten in huis.
  • Astrid Huyghe

    1 jaar geleden
    Dat snap ik niet, je ziet de storm toch aankomen? Dan ga je toch winkelen? En eer ik door mijn voorraad eten zit zijn we weken verder
  • Christophe Moser

    1 jaar geleden
    Ik zou nu wel héél voorzichtig zijn met al die eenzijdige commentaar. Jullie zitten niet ginder plots vast in één van de meest zware sneeuwstormen ooit met temperaturen heel ver onder nul. Mensen zijn verrast tot in hun auto's onnozelaars, zien jullie iemand met een tv in z'n handen misschien, al eens online nagekeken?