Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stunt Kim Huybrechts verbaast ook buitenlandse pers: “Zijn kleurrijke kerstoutfit was het enige dat sprankelde”

WK dartsKim Huybrechts zei het na afloop van de partij zelf al: “Ik klopte de naam Peter Wright, maar niet de persoon. Normaal is hij twintig keer beter.” De Schot was allesbehalve in zijn beste doen. “Na zijn uitschakeling keek hij even verbaasd als een dagtoerist die net zijn vervoer van de kust naar huis had gemist”, luidt het onder meer in de Britse pers.

15 reacties

  • Stephan Vervaeke

    1 jaar geleden
    Ik ken er niet veel van dus ik heb een vraag. Was Kim goed /zeer goed of gewoon. Was wright gewoon slecht? Gemiddeld gooien van rond 100 is toch vrij goed he?
  • Ilse Verlinden

    1 jaar geleden
    Kim was wel goed, David, hoge scores en weinig finishes gemist.
  • Jurgen De Schryver

    1 jaar geleden
    Ooit was ik fan van Wright maar na het debacle met Dimi al veel minder, nu had hij dan nog veel te veel pretentie en dat al zeker niet in verhouding met zijn spelniveau, proficiat Kim💪
  • Willy Devroey

    1 jaar geleden
    David, wie wint een wedstrijd? Diegene die het beste scoort zeker? Respect voor alle persoonlijke invloeden, maar het is een topwedstrijd. Diegene die scoort wint. Niks anders. proficiat Kim
  • Nick Mees

    1 jaar geleden
    Maakt niet uit dat Wright niet top was, is hij al maanden niet meer. Feit is dat Kim wint van 's werelds nummer 2 en uittredend wereldkampioen Peter Wright, de rest is irrelevant.