Themabeeld. ©  EPA-EFE

Horrortaferelen na crash: drie kinderen brengen twee dagen door naast dode ouders

In West-Australië zijn op kerstdag twee jonge ouders omgekomen in een verkeersongeval. Hun drie kinderen (2 maanden, 2 jaar en 5 jaar) overleefden als bij wonder de horrorcrash, maar werden wel pas twee dagen later gevonden toen ze nog steeds bij het wrak en hun dode ouders zaten.

Gilles Liesenborghs
Bron: The Daily Mail

Cindy Braddock (25) en Jake Day (28) waren samen met hun kroost op weg om Kerstmis te vieren in Kondinin samen met de moeder van Day. Toen ze daar niet arriveerden, geraakten hun familieleden ongerust. Een dag later gaven ze het gezin als vermist op bij de politie. Met man en macht probeerden ze de jonge ouders en hun kinderen op te sporen.

Pas dinsdagvoormiddag trof één van de familieleden de auto van de familie aan op zo’n 10 kilometer van het huis van moeder Day. De wagen lag ondersteboven in een berm langs de kant van de weg. Daar lag hij vermoedelijk al zo’n 48 uur.

Voor de twee ouders kwam alle hulp te laat, maar hun kroost bleek wel nog in leven. De twee oudste kinderen van 2 en 5 hadden zichzelf blijkbaar kunnen bevrijden uit de auto en werden naast het wrak gevonden. Hun toestand is stabiel. De jonge baby zat wel nog vast in de wagen. Hij heeft een ernstig hoofdletsel en verkeert in levensgevaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer