Cadeautje voor Ronaldo. © Het Nieuwsblad

Ook 12-jarige Cristiano Ronaldo Jr. trekt de deur achter zich dicht bij Manchester United en trekt naar… Real Madrid

Cristiano Ronaldo (37) gaf voor de afreis naar Qatar een explosief interview waarin hij zijn bruggen bij Manchester United verbrandde. Het contract van de Portugees werd dan ook in onderling overleg ontbonden. Nu heeft ook zijn twaalfjarige zoon Cristiano Jr. de jeugdacademie van Manchester United verlaten. Volgens Spaanse media zou hij zich weer aangesloten hebben bij Real Madrid, waar zijn vader ook al even zijn conditie onderhield.

Michael Van Damme

De 12-jarige Cristiano Jr. heeft zijn vader altijd gevolgd naar de clubs waarbij die speelde. Op zijn curriculum staan dus Real Madrid, Juventus en Manchester United.

Terwijl Cristiano Ronaldo nog altijd niet beslist heeft waar hij gaat voetballen -er is het lucratieve aanbod van de Saudische club Al-Nassr- heeft Junior de deuren van de jeugdacademie van Manchester United achter zich dichtgetrokken.

Sportjournalist Edu Cornago, die onder meer voor de Spaanse sportkrant AS werk, schrijft op Twitter dat Cristiano Junior teruggekeerd is naar Real Madrid, waar hij bij zijn vorige passage meer dan 50 goals maakte in 20 jeugdwedstrijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Juniors grote droom is om ooit samen te spelen met zijn vader en kopieert diens befaamde “Siiiu”-viering als hij scoort.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer