©  Bert De Deken, rr

Uitvaartplechtigheid vermoorde bakkerijmedewerkster Ilse Michiels (54) vindt plaats op 3 januari

Tielen, Wechelderzande -

De afscheidsplechtigheid van de vermoorde Ilse Michiels uit Tielen (Kasterlee) is op dinsdag 3 januari, vijf dagen voor ze 55 jaar zou worden.

LEES OOK. Ex-vriend (63) blijft aangehouden in onderzoek naar moord op Ilse (54) in bakkerij, advocate tekent beroep aan

De vrouw werd op vrijdagochtend 23 december levenloos aangetroffen in de kelder van haar werkgever bakkerij Mariën in het centrum van Wechelderzande (Lille). Uit de vaststellingen van het parket bleek dat ze met geweld om het leven was gebracht. Dezelfde dag werd haar ex-vriend S.B. (63) uit Wechelderzande opgepakt en verhoord.

LEES OOK. Ex-para houdt vol dat hij bakkersvrouw Ilse (54) niet vermoordde, vrienden steunen hem: “Wij zien hem echt niet tot zoiets in staat”

De onderzoeksrechter heeft hem onder aanhoudingsmandaat geplaatst omdat nog verder onderzoek moet gebeuren om meer duidelijkheid te krijgen over zijn eventuele betrokkenheid bij Ilses dood. Volgens de advocate van B. zijn er te weinig ernstige aanwijzingen dat hij schuldig zou zijn. Daarom is beroep aangetekend tegen de aanhouding.

De uitvaartplechtigheid in de aula van Begrafenissen Verstappen in Lichtaart begint om 11u. De avond voordien kan in het funerarium een laatste groet gebracht worden.

LEES OOK. Mogelijke doorbraak rond moord in bakkerij, ex-vriend aangehouden: “Nieuws kwam als donderslag bij heldere hemel”

(ram)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER