EXCLUSIEF. Roberto Martínez over mogelijke interesse van Club Brugge: “Voor 1 januari praat ik niet over mijn toekomst”

Hoe zou het dezer dagen zijn met Roberto Martínez? Wij zochten de voormalige bondscoach op in het Schotse Motherwell, waar vrouw Beth en haar familie wonen, voor een uitgebreide, exclusieve babbel. Onder meer zijn toekomstplannen kwamen aan bod, al liet Martínez daarover niet in zijn kaarten kijken - ook niet wanneer Club Brugge op tafel gegooid werd. “Uit respect voor de Belgische voetbalbond praat ik niet over mijn toekomst voor 1 januari.” Het contract van Martínez bij de KBVB loopt officieel nog tot en met 31 december.

113 reacties

  • Vermeiren willy

    1 jaar geleden
    FCB Zal wel hier of daar een onbekende persoon binnen halen met veel tromgeroffel.
  • dirk van gossum

    1 jaar geleden
    Lees hier namen als Peter Bosz en Frank de Boer,die komen niet onder het miljoen netto,wil zeggen bruto meer dan twee miljoen euro,vrees dat het Martinez gaat worden!!!
  • Hubert Geelen

    1 jaar geleden
    Martinez zal enkel naar Brugge willen komen als Eden ook daar is, desnoods duwt hij Eden met een rolstoel het veld op. Serieus, ik denk dat wij Martinez dankbaar moeten zijn, en staan de beste stuurlui niet aan wal?
  • Frank Bolle

    1 jaar geleden
    De waarheid is dat geen enkele topclub in hem genteresseerd is. Hij hoopt dat dat tegen 1 januari wel het geval gaat zijn..
  • Johan Meulenbergs

    1 jaar geleden
    Dat zou pas lol geven .. laat die man toch weg uit ons voetbal.