©  Wim Kempenaers, Instagram

“Wat heb ik genoten”: Diede neemt met emotionele Instagrampost afscheid van korte carrière als ‘vervang-K3’tje’

Met het einde van de Kom Erbij!-tour van K3 in Nederland zit ook de korte carrière van de Nederlandse Diede van den Heuvel als vervang-K3’tje erop. Twee maanden lang stond ze meerdere keren op het podium “Wat heb ik enorm genoten van deze bijzondere tijd die ik echt never nooit meer ga vergeten”, schrijft ze op Instagram.

LEES OOK. ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede spreekt voor het eerst over invalbeurt bij K3: “Straks is het weer voorbij, dus ik moet ervan genieten”

De verrassing was groot eind oktober toen K3 en Studio 100 aankondigden dat Diede, bekend als finaliste in K2 zoekt K3, Hanne zou vervangen tijdens de lopende tour in Nederland. Dat was nodig omdat het rosse K3’tje verplicht moest rusten na advies van haar dokter. Hanne beviel uiteindelijk iets meer dan twee weken later van haar eerste zoontje Julien.

“Wat wil ik jullie bedanken voor deze onvergetelijke tijd! Ik vond het een hele grote eer om samen met jullie het podium te mogen delen en mijn droom heel even te mogen beleven! Dank jullie wel voor alles”, schrijft Diede aan Marthe en Julia. Ze bedankt ook Hanne: “Dankjewel dat je mij het vertrouwen gaf om jouw plekje eventjes te mogen overnemen! Ik vond het een grote eer!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Studio 100 had rekening gehouden met de mogelijkheid dat Hanne zou uitvallen omwille van haar zwangerschap. Diede repeteerde dan ook al enkele weken mee met K3. “Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij K2 zoekt K3”, zei Marthe in oktober. “Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst.”

LEES OOK. Vuurdoop is achter de rug: ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede vervangt zwangere Hanne tijdens show in Groningen

Maar nu de shows in Nederland erop zitten, neemt Diede met pijn in het hart weer afscheid van de meidengroep. In februari begint het vertrouwde trio, bestaande uit Hanne, Marthe en Julia, al aan een nieuwe tour: Vleugels. grbe

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER