© atv

Auto knalt op geparkeerde vrachtwagen op Kiel: drie inzittenden gewond

Kiel -

Op het Kiel is woensdagnacht een auto ingereden op een geparkeerde vrachtwagen. De drie inzittenden (18, 18 en 20) liepen daarbij verwondingen op, een van hen raakte zwaargewond. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht.

wvb,nelo

Het verkeersongeval vond omstreeks 2.30u plaats in de Emiel Vloorsstraat, op de grens van het Kiel met Hoboken. “Een auto die richting Hoboken reed, week om een nog onbekende reden af van zijn rijvak en botste op een geparkeerde vrachtwagen”, vertelt Sven Lommaert, woordvoerder van de Antwerpse politie. “De schade aan de wagen is groot.”

In de wagen zaten drie personen: een bestuurder van 20 jaar en twee passagiers van 18 jaar. Ze raakten allen bij het het incident gewond. “Bij aankomst van de politie bleek dat twee inzittenden gekneld zaten. Zij moesten door de brandweer bevrijd worden. De passagier die vooraan zat, was er het ergst aan toe. Hij werd met zware verwondingen aan zijn hand naar het ziekenhuis gebracht”, zegt Lommaert.

Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, wordt verder onderzocht. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de omstandigheden te analyseren. De politie had een sterk vermoeden dat de bestuurder onder invloed reed, maar dat bleek niet het geval te zijn. Het Antwerps parket bevestigde vrijdag dat de bestuurder negatief testte op alcohol en drugs.

wvb, nelo

©  BFM

©  BFM

©  BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV