Simon Mignolet hield Club overeind op bezoek bij Atlético en speelde zo een sleutelrol in de historische kwalificatie voor de 1/8ste finales.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Mignolet hield Club overeind op bezoek bij Atlético en speelde zo een sleutelrol in de historische kwalificatie voor de 1/8ste finales. © REUTERS

REEKS. Het wonderjaar van Simon Mignolet: wie houdt de redder van Club in play-off één en de Champions League van de Gouden Schoen?

Belgisch voetbalIn een zesdelige reeks analyseren we het wonderjaar van zes Belgische succesverhalen in 2022. Vandaag: Simon Mignolet, 34 jaar en op de top van zijn kunnen. De doelman van Club Brugge had ‘the time of his life’ in in 2022. Een heldenrol in de play-offs én in de Champions League. Volgt eind januari de ultieme bekroning?

34 reacties

  • soors danny

    1 jaar geleden
    De champions league telt niet mee het gaat over de Belgisch competitie en daar valt hij tog soms tegen hoor dus er zijn meerdere kandidaten
  • Rob Vlam

    1 jaar geleden
    Bijna geen enkele cleansheet meer, blunders ,en zelf smeken hem te krijgen.met hulp v Vlaamse populaire pers. Terechte winnaars zitte bij Union. Iedereen weet het,maar nu is uitslag al geweten.
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    Wat een jaloerse reacties van enkele gefrustreerden. Als men ontkent dat de gouden schoen verdiend zou gewonnen zijn door Simon mignolet, dan zegt men gewoon dat men niets, maar dan ook niets van voetbal kent. Een overtuigender winnaar dan mignolet is er gewoon niet.
  • Ivan Smissen

    1 jaar geleden
    Tegen STVV was hij wereldtop! Hoe hij met een prachtige balcontrole een assist geeft aan STVV. Pure klasse!
  • Teirlynck Luc

    1 jaar geleden
    Best grappig de gouden schoen geven aan een doelman die enkele flaters op zijn naam staan heeft , wat een dieptepunt weeral voor het Belgisch voetbal