Selena Gomez toont make-uproutine op TikTok (mét eigen producten beautylijn)

CelebritiesAls je inspiratie nodig hebt voor je make-up op oudejaarsavond, kan Selena Gomez (30) je helpen. De zangeres deelde op TikTok een video waarin ze haar make-up doet. Selena doet dat met haar eigen producten van het merk ‘Rare Beauty’. Ze richtte het zelf op om door middel van make-up het schoonheidsideaal te breken. En dat lijkt te werken. “Jouw producten zorgen ervoor dat ik weer graag make-up draag”, schrijft iemand bij de video.

  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet
    Play
    tv

    KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet

    Vlasser Bert (28), die in de vorige aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ werd geïntroduceerd, mag opnieuw op date. Zijn eerste afspraakje met Isaline was niet meteen een succes, maar misschien valt Celine wel in de smaak. Bert is wel een believer van liefde op het eerste gezicht, en dus moet de vonk voor hem meteen overslaan. De boot waarin hij Céline mee op date neemt, heet ‘Sjansaar’. Zou het een metafoor kunnen zijn voor Bert vandaag?