MEDIAWATCHERS. “Aster is het talent van 2022, maar Stef is de absolute nummer één”

ShowbizzVolgens de Mediawatchers is Frank Deboosere dé tijdloze tv-figuur van 2022. “Hij is te goed om al afscheid te nemen van het scherm volgend jaar, maar hij zal moeten van VRT”. Aster Nzeyimana is dan weer de ontdekking van 2022. “Zijn voetbalcommentaar, zijn presence, hij heeft het allemaal en in 2023 zal hij alleen nog maar groeien.” Met deze uitspraken hebben De Mediawatchers hun uitblinkers en uitschuivers benoemd in de laatste podcast van dit jaar. Het is het eerste deel van een tv-jaaroverzicht. Mark Coenegracht en Desna Lespinoy van HLN bespreken samen met Robin Vissenaekens 2022 en geven hun opiniërende mening.

24 reacties

  • Dieter tanghe

    1 jaar geleden
    Stef Wauters nr 1 😂 wat voor mediawatchers zijn dat, den Dany Verstraeten op zondag die blijft het nieuwsanker met de beste ervaring, die heeft het niet hoog in zijn bol zoals Stef.
  • Luc Vanderkelen

    1 jaar geleden
    Aster komt nog niet aan Stef zijn enkels!!!
  • Dirk Jacquemyn

    1 jaar geleden
    je moet een kat noemen zo goed is Stef Wauters nu ook weer niet. de laatste tijd loopt er wel meer is tijdens zijn presentatie en die flauwe grapjes passen ook wel niet in een nieuws uitzending. dan is Riadh Bahri op het ogenblik wel de beste in wat ze doen
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Correct, Stef Wouters for president.
  • Gerard Braeckmans

    1 jaar geleden
    Wauters wil de sympathieke uithangen wanneer hij het nieuws leest. Dat heeft weinig of niets te maken met journalistiek. Het is meer een entertainment geworden met zijn persoonlijke indruk van het gebeuren. Nieuw is neutraal, de feiten, niets meer.