Real Valladolid VLD
0
EINDE
2
Real Madrid RMA
  • Karim Benzema Goal 83' 89'

KIJK. Een uitmuntende Thibaut Courtois en Karim Benzema schenken Real Madrid gevleide zege bij Valladolid

LaLigaEen 0-2-zege en drie punten. Daarmee is alles gezegd over de zege van Real Madrid op bezoek bij Valladolid. Een uitmuntende Thibaut Courtois pakte uit met twee supersaves. Karim Benzema scoorde 10 minuten voor tijd vanop de stip met een lichte strafschop en verdubbelde in het absolute slot de voorsprong.

20 reacties

  • geeraard verschaeve

    1 jaar geleden
    Hazard zou zeker minuten krijgen van de trainer maar dat zal op de bank zijn om te verslijten.
  • Noëlia Lopez

    1 jaar geleden
    Wie gaat hij uithalen voor Eden? Rodrigo. Vini, ascencio,benzema..zijn momenteel beter dan hem..op het WK heeft hij ook niets laten zien...zeer spijtig want is altijd een goede speler geweest in de permier league...hij kan beter de eer aan zichzelf houden en vetrekken..
  • René Lmt

    1 jaar geleden
    Ancelotti kraakt hazard. Onmenselijk,! in de media show opvoeren en dan op de bank laten. Slecht mens is ancelotti !
  • Ayse Ozyasar

    1 jaar geleden
    Weeral wereldsaves geen enkele andere keeper houd die ballen Courtois is de beste in terugspeelballen daar heeft die enorme wereldsaves
  • David Huygen

    1 jaar geleden
    Als Courtois een bal gaat halen aan de cornervlag, dan zal HLN nog steeds zeggen dat dit een GEWELDIGE redding is. Hij is een prof, en hij doet reddingen die op Amateurniveau ook wekelijks gebeuren...maar niet zo worden uitvergroot
  1. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.
  2. Leider van inbrekersbende klapt uit de biecht: “Huis Messi bewust niet gedaan, bij Ronaldo schrale buit”
    1

    Leider van inbrekers­ben­de klapt uit de biecht: “Huis Messi bewust niet gedaan, bij Ronaldo schrale buit”

    Al enige tijd is het de grote schrik bij onder anderen bekende voetballers: een inbraak in hun woonst terwijl ze op het veld staan. Toby Alderweireld overkwam het vorige maand nog, toen ze probeerden in te breken in zijn nieuwe woning in Kapellen tijdens Antwerp-Porto. In de Spaanse podcast ‘El Español’ is een Albanees-Kosovaarse leider van een grote inbrekersbende loslippig. “Aan het huis van Messi raken we niet omdat mijn liefde voor hem te groot is.”