Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Kreminna bijna opnieuw in Oekraïense handen: Russisch leger bereidt zich voor op “een grote slag”

De frontlijnen in het oosten van Oekraïne lijken al weken stil te liggen, maar het Oekraïense leger meldt dat het weer vorderingen heeft gemaakt. De troepen zouden zijn opgerukt in de richting van de strategische stad Kreminna, in de regio Loehansk.

41 reacties

  • Willy Bogaert

    1 jaar geleden
    De wereld blijft maar toekijken op de onbegrensde oorlogsmisdaden van een dictator die zichzelf maar blijft uitvinden met leugens en bedrog . Niet te begrijpen dat er landen zijn die de gruwel blijven steunen .Die zijn van hetzelfde kaliber , alleen de luxe voor zichzelf en hun omgeving. De rest is maar last en heeft geen waarde ? Zie de geschiedenis van Rusland ,uithongeren , doden ,werkkampen ,deportaties ,vergif enz.
  • Eddy Versnoyen

    1 jaar geleden
    Die Wit Russische zijn de loopjongen van Poetin
  • Michael Aerts

    1 jaar geleden
    En eens te meer kijkt de wereld toe of hoe 1 dictator ongehinderd miljoenen mensen straffeloos martelt.
  • Christine Laevers

    1 jaar geleden
    Het gaat traag vanwege de modder maar Oekraïene vordert terwijl Rusland stand houdt en zelfs wat verliest. Alles wat Poetin zegt over verhoogde wapenproductie, 1.500.000 gemobiliseerden, financiële militaire carte blanche zijn projecten die jaren duren om ze te verwezenlijken. Is er geld dan blijft het plakken. Ondanks de propaganda van de Russische ultra-nationalisten en Poetin die op zijn kop gaat staan : de patriottische vlam blijft een vlam zo niet een vlammetje.
  • Chris

    1 jaar geleden
    Rusland is aan het verliezen, ze krijgen nu bommen op eigen bodem terug! Nu nog naar een lang isolement.