PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

REEKS. Het wonderjaar van Remco Evenepoel: “‘Niets’ bestaat niet voor hem. Dus is het gewoon ‘alles’”

WIELRENNENIn een zesdelige reeks analyseren we het wonderjaar van zes Belgische succesverhalen in 2022. Vandaag: Remco Evenepoel, 22 jaar en in 2022 winnaar van onder meer Luik-Bastenaken-Luik, de Vuelta én het WK. Na een seizoen waarin bijna alles lukte, is het vizier intussen gericht op 2023 en de Giro. Bevoorrechte getuigen vanuit de volgwagen van het merendeel van zijn successen waren Klaas Lodewyck (34) en Geert Van Bondt (52): “Zónder ons wint hij ook, hoor. Remco is zo sterk dat hij de rest kapot rijdt.”

10 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Mooi ook dat Klaas en Lodewijk niet met de eer gaan strijken zoals de bondscoach die de wk titel vorig jaar danig verstoorde door zijn superioriteit nog niet in te zien en alles op Wout zette..
  • Fons Heylen

    1 jaar geleden
    Is een kanjer , nog maar 22 . Als je z’n trainingsarbeid en z’n strava gegevens ziet ,ongelooflijk, een écht trainingsbeest.
  • Kim Jaspers

    1 jaar geleden
    Samen met Wout zonder discussie onze beste renner!!
  • vangeel guido

    1 jaar geleden
    Ik zag net nog zijn overwinningen en ja petje af .Hij is een KANJER go on Remco .
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Remco heeft geen behoefte aan schijnwerpers en Oumi ook niet gezien zijn wedding in intieme kring en ook zonder Wout was hij Wk natuurlijk, lijkt al volwassener dan Roglic die zich liet opjagen voor een handvol seconden en nooit dichterbij was gekomen. Wout wordt dagelijks opgehemeld maar moest het altijd afleggen dus een beetje aandacht best op zijn plaats..