6 van de 25 instellingen die onder verhoogd toezicht staan, zullen uiteindelijk ook hun erkenning verliezen, kondigde het Agentschap Zorg en Gezondheid eerder al aan. (Illustratiefoto)
Volledig scherm
6 van de 25 instellingen die onder verhoogd toezicht staan, zullen uiteindelijk ook hun erkenning verliezen, kondigde het Agentschap Zorg en Gezondheid eerder al aan. (Illustratiefoto) © Getty Images

Deze 25 rusthuizen staan op zwarte lijst, grootste probleem? Te weinig personeel

Het aantal woonzorgcentra dat onder verhoogd toezicht staat, schommelde de voorbije jaren altijd tussen 10 en 15. Maar sinds enkele maanden is dat aangegroeid tot 25 woonzorgcentra. Check hier welke rusthuizen op de zwarte lijst staan.

229 reacties

  • Melanie Degucht

    1 jaar geleden
    Blijkbaar geld genoeg om uit te delen aan het buitenland, nieuwe gevangenissen te zetten die tiptop in orde moeten zijn met veel faciliteiten, een teveel aan politiekers te betalen, dikke vergoedingen te betalen aan uitgerangeerde politiekers, geld voor het terroristen proces, die eisten andere behuizing, dan maar hun zitjes aanpassen, maar geen geld voor hun eigen bevolking.
  • Ludo Hermans

    1 jaar geleden
    Directies dienen dagelijks gecontroleerd zoals het spaarboekje van de brave burger!
  • louis thijs

    1 jaar geleden
    Alex Jonckers, 100% gelijk, de nagel op de kop.
  • Anny onyn

    1 jaar geleden
    Met minder personeel werken brengt hun meer winst op .Dat zal meer het geval zijn.. Hoe meer personeel hoe minder hun opbrengst...Dat moet gecontroleerd worden volgens de bewoners die er zijn,moet er genoeg personeel zijn..
  • Alex Jonckers

    1 jaar geleden
    Walter Dierckx, juist wat je zegd ,die hier België binnenkomen ,die zijn beter af als de mensen die hier vijfenveertig jaar gewerkt hebben ,zij,onze voorouders die België mee helpen hebben opbouwen worden in een vergeetput gestoken ,en wachten daar gewoon hun einde af ,de eenzaamheid is een stille killer.