.
Volledig scherm
. © .
Liverpool LIV
2
EINDE
1
Leicester City LEI
  • 38' 45' Goal Wout Faes
  • Kiernan Dewsbury-Hall Goal 4'

Liverpool-coach Klopp steekt Faes na twee knullige owngoals hart onder de riem: “Ik maakte hetzelfde mee”

Premier LeagueWat een nachtmerrie voor Wout Faes gisteravond. Na een 0-1-voorsprong voor Leicester op Anfield maakte onze Rode Duivel twee ongelukkige eigen doelpunten. Leicester-coach Brendan Rodgers stak Faes na afloop een hart onder de riem. “Wout heeft een sterk karakter, hij komt terug.” Ook Liverpool-trainer Jurgen Klopp had te doen met de verdediger: “Ik voel met hem mee.”

32 reacties

  • Patrick Haleyt

    1 jaar geleden
    Aan al de bondscoaches hier… Wout Faes wordt de sterke man achterin bij de Rode Duivels. Zeg dat Klopp en al andere ECHTE voetbalkenners het gezegd hebben
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Don't worry Wout: volgend jaar mag je bij Liverpool gratis in de spits spelen.
  • ghislain lefever

    1 jaar geleden
    Wout heeft de looks, ziet ook wel het spelletje, technisch onderlegd, maar: te traag defensief, echte tackle ontbreekt, niet hard genoeg, niet uitgekookt, positiespel soms ondermaats. Op hoge ballen klimt hij te laat, zie ook Debast. De vraag is: hebben we beter momenteel? Hem coachen met Vermaelen?
  • David Lievens

    1 jaar geleden
    Mensen die Faes nu als slechte verdediger neerzetten, kennen geen bal van voetbal. Een topper in wording die veel te weinig respect krijgt. Ik vermoed dat hij bij de eerste goal de keeper niet hoorde of dat die te laat riep. De tweede loopt hij op volle snelheid mee terug en die bal komt vanop een meter op u af, ik heb maar zelden een verdediger gezien die daarop nog een goede reactie had. Feit is dat sinds Faes de verdediging van Leicester leidt, Leicester achteraan stabieler werd.
  • Jeanine Lierman

    1 jaar geleden
    Die zie je alleen maar overal achteraan hollen. Als dat de toekomst van het Belgische voetbal is komen er nog slechte tijden aan.