EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”

RODE DUIVELSRoberto Martínez verraste iedereen op zijn persconferentie na het gelijkspel tegen Kroatië, en de WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd als bondscoach van de nationale ploeg.” In een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws vertelt Martínez nu dat hij die beslissing al na de verloren wedstrijd tegen Marokko aan z’n groep meedeelde: “De spelers wisten dus in zekere zin dat het mogelijk de laatste wedstrijd was die ze voor mij zouden spelen.” Een boodschap die hem heel zwaar viel.

23 reacties

  • HUBERT DE HERDT

    1 jaar geleden
    Had hij dat maar vijf jaar eerder gedaan. Hij heeft fouten gemaakt zegt hij, welke matchen hebben wij dan gezien??
  • Ronald Van Beneden

    1 jaar geleden
    Een trainer mag zo goed zijn als hij wil het elftal moet het doen. Veel te verwent en te dik betaald motiveert geen enkele speler en dat was zeer duidelijk.
  • Frank Bolle

    1 jaar geleden
    Balans na 2 WK's en 1 EK, en wat halfslachtige Nations League deelnames : ocharme 1 halve finale En die werd dan nog bereikt met heel veel geluk tegen Japan, en opnieuw geluk en scheidsrechterlijke hulp tegen Brazilie (De tweede helft was echt niet om aan te zien en de Duivels "parkeerden de bus" voor hun doel). Ik hoop dat nu iedereen door heeft dat Martinez een slechte keuze was van de KBVB en dat 1 halve finale met de meest getalenteerde generatie ooit een pover resulstaat was.
  • Els Van der BEMPT

    1 jaar geleden
    Met of zonder Martinez gingen ze sowieso van Marokko verliezen.
  • raey Gebrenesqel

    1 jaar geleden
    Goed respect 🤗👏