Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Herboren Iserbyt bombardeert zich tot BK-favoriet: “Je ziet het vuur opnieuw in zijn ogen branden”

VeldrijdenEen cross zonder Wout van Aert, da’s op papier een BK ‘avant la lettre’. Representatief in het afbakenen van favorieten. De GP Sven Nys plaatste een herboren Eli Iserbyt (25) met stip. En dat na enkele moeilijke weken. “Meerdere keren heb ik gedacht: ik kap ermee voor dit seizoen.”

74 reacties

  • gerard bullen

    1 jaar geleden
    Internationaal stelt het veldrijden zonder de 3grote niets voor wat Belgen en enkele Nederlanders .
  • Elle Devee

    1 jaar geleden
    Wat betekenen die titels nu? Die gasten winnen crossen onder onze kerktoren en dan nog enkel als de echt goeie niet meedoen.
  • pierre de smet

    1 jaar geleden
    Eli hopelijk herbekijk je de cross in Herentals en zie je hoe grote kampioenen over de meet komen na pech of een val . En had Lars slimmer geweest en in e wiel bleef zitten na zij inhaal race had je niet eens op hetr podium gestaan .
  • Patrick Gelenne

    1 jaar geleden
    Wereldkampioen veldrijden,wat wil dit zeggen ?Je bent de beste van Vlaanderen en Nederland.Ja,er rijdt wel een verdwaalde Brit of Fransman mee,maar je bent de beste van de lage landen,niet meer en niet minder.
  • Werner Humblé

    1 jaar geleden
    Kwa toeschouwers en tv kijkers was het gene vette zeker nu Wout en Matthieu niet meededen . Zonder die 2 is er gewoon geen .... aan. ! Dus wie ook die Belgische trui gaat winnen zal het er 1 zonder glans zijn want zolang je Wout niet klopt is hij onze Belgische kampioen trui of niet .