Twee twintigers verongelukt na zware klap tegen vuilniswagen

© rr

Twee jonge twintigers uit Dour zijn vrijdagochtend verongelukt na een zware klap tegen een vuilniswagen. Er is geen verkeersdeskundige aangesteld omdat volgens het parket de omstandigheden van het ongeval duidelijk zijn.

Cyril L. (22) en Donovan D. (25) scheurden vrijdagochtend omstreeks 5.35 u aan veel te hoge hoge snelheid door het dorpscentrum van Dour. Daar was net op dat moment een afvalophaling bezig ter hoogte van de Wautersstraat.

Tijdens hun race raakte het tweetal een geparkeerde wagen. Daardoor raakten ze wellicht de controle kwijt over het stuur, waarna ze tegen de achterkant vuilniswagen knalden. Het tweetal was wellicht op slag dood.

Psychologische bijstand

De vier vuilnismannen bleven ongedeerd, maar zijn in shock door wat ze gezien hebben. De intercommunale HYGEA belooft alvast psychologische bijstand te verlenen aan hun vier werknemers om hen op die manier met volle vertrouwen terug aan het werk te krijgen.

Wellicht had het tweetal de vuilkar niet gezien, waardoor ze met hoge snelheid tegen het voertuig knalden. De twee waren op slag dood.

Het parket van Bergen kwam na het ongeval ter plaatse, maar stelde geen verkeersdeskundige aan omdat de omstandigheden van het ongeval duidelijk waren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen