Dimitri Van den Bergh zat na de match nog altijd met spanning.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh zat na de match nog altijd met spanning. © VTM/Photo News.

Van den Bergh na historische kwalificatie voor halve finale WK darts nog altijd stijf van de zenuwen: “Ik had het geluk aan mijn kant”

WK dartsDimitri Van den Bergh heeft geschiedenis geschreven op het WK darts. Voor het eerst plaatste hij zich voor de halve finales, meteen ook de beste Belgische prestatie aller tijden in ‘Ally Pally’. ‘Dancing Dimi’ rekende in zijn kwartfinale na een nagelbijter af met de Welshman Jonny Clayton: 5-3. “Ik was zó gespannen”, vertelde hij in een reactie voor de micro van VTM.

87 reacties

  • Alain Hermans

    1 jaar geleden
    Hij is correct in zijn analyse, Clayton was niet top maar winst is alles wat telt. Wel minder cinema geven voor/na match want maak zich belachelijk.
  • stefan crama

    1 jaar geleden
    Ik vrees dat die zenuwachtigheid hem parten zal spelen. Op dat vlak is Kim veel stabieler, minder talent maar veel zekerder in zijn spel. Hopelijk zal Vangerwen niet in zijn beste dag zijn.
  • Rudi Pieters

    1 jaar geleden
    Clayton speelt al een tijdje niet op zijn niveau proficiat toch van gerwen word andere koek
  • jimmy vermeulen

    1 jaar geleden
    MVG is niet te kloppen dit jaar. Dimi gaat veel spek moeten eten en zijn beste niveau halen. Wel knap dat hij Clayton eruit gespeeld heeft. Nu zal het wel afgelopen zijn vrees ik. Wat Gerwyn Price betreft, is het schandelijk hoe het publiek zich gedraagt. Het zijn echt pesterijen, en zeer onvolwassen gedrag. Zet die mensen toch de zaal uit!
  • Linda Wellekens

    1 jaar geleden
    Je kon het zo zien hoe nerveus hij was :-). Des te groter is zijn overwinning ! Dus : schitterend, man, was een grandioze match !