Tegen borstkanker vechtende actrice Ann Van den Broeck deelt foto zonder pruik: “Laat dat haar maar groeien”

Ann Van den Broeck, de 46-jarige actrice en musicalster die tegen borstkanker vecht, heeft op Instagram haar nieuwjaarswensen gedeeld, vergezeld van een foto waarop ze te zien is zonder pruik. “Laat dat haar maar groeien”, schrijft ze er onder meer bij. “Al hoeft dat niet overal.”

LEES OOK. “Ben ik een vrouw die aan kanker zal sterven? Die klap ben ik nog aan het verwerken”: Liesbeth Van Impe en Ann Van den Broeck over hun ziekte

“Mag ik jullie een goeie gezondheid toewensen en een flinke portie klavertjes vier”, schrijft Van den Broeck op Instagram. De actrice en musicalster is sinds de zomer van vorig jaar in behandeling voor borstkanker. “Wat kijk ik uit naar 2023! Alhoewel 2022 niet enkel kut was. De afgelopen periode was ook intens en interessant. In de eerste plaats leerde ik mezelf opnieuw kennen. En dat was een fijne kennismaking.”

Van den Broeck kijkt het nieuwe jaar met veel goede moed toe. “Op naar positief, zorgeloos, vredig, bewust, gezond, zelfzorg, liefde, warmte, fijne mensen, muziek, beweging, creatief, vrolijk, investering en zon, met geen tot milde bijwerkingen. Alles komt altijd goed”, schrijft ze. “Laat dat haar maar groeien. Al hoeft dat niet overal ...”

LEES OOK. Actrice Ann Van Den Broeck krijgt het mooiste kerstcadeau denkbaar: “Geen zieke cel meer te bespeuren”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER